Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Kossuth Lajos Általános Iskola

Az intézmény címe, elérhetősége:
3078 Bátonyterenye, Jászai M.út 2
Tel.: 32/350-745
Fax: 32/350-623
Iskolánkban 8 évfolyamon 20 osztály működik és 5 napközis csoport. A 2003-2004-es tanévben 480 tanulóval 34 szakképzett pedagógus foglalkozott. Diákjaink tanulását szaktantermek,számítógépterem,2 könyvtár, nyelvi labor, 2 tornaterem, sportpályák segítik. Pályázatokon folyamatosan igyekszünk gyarapítani könyv- és egyéb eszköz beszerzésével szakmai munkánk színvonalát. Diákönkormányzatunk változatos programokkal színesíti diákjaink tanórán kívüli tevékenységét. Tanulóink idegen nyelvi és számítástechnikai ismereteinek fejlesztését csoportbontással biztosítjuk. A tehetséges tanulók szakkörökben fejleszthetik tovább tudásukat. Ez évben iskolánkban a következő szakkörök működnek: rajz, médiaismeret, angol, aerobic, röplabda, számítástechnika (2 szakkör),énekkar.
Azokat a tanulóinkat, akik a tanulásban segítségre szorulnak korrepetáláson fejlesztjük(magyar, matematika). A mindennapos testnevelést tömegsport foglalkozás, úszásoktatás, sportszakkörök szervezésével biztosítjuk. A szociálisan hátrányos helyzetű tanulók segítésében szorosan együttműködünk a Családsegítő Központtal.
Jól működő partneri viszonyt alakítottunk ki a Szülői Munkaközösséggel, a Kastélykerti Könyvtárral és az Ezüstfenyő Idősek otthonával.
free hit counter
Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!